YRITTÄJYYS - HULLUN HOMMAA?

Keskiviikkona 7.11. Klo 8-12.30

Verkatehdas, Hämeenlinna

Onko yrittäjänä menestyminen puhdasta tuuria - vai onko sitkeydellä, hulluudella ja oikeilla kumppaneilla osuutensa yhtälössä?

Tule kuulemaan asiaa menestymisestä ja hulluudesta, jota myös yrittämiseksi kutsutaan.

Tilaisuuteemme olemme ripotelleet myös aimo annoksen puhdasta tuuria: arvomme hullun hyviä tuotepaketteja osallistujien kesken.

OHJELMA
8 - 8.45

Aamiainen

8.45 - 9
Tervetuloa
Lauri Kalpala, toimitusjohtaja, Lammin Säästöpankki
9 - 9.45
"Varusteleka lähti nousuun, kun lopetin varoitusten kuuntelun"
Valtteri Lindholm, perustaja ja omistaja, Varusteleka
9.45 - 10.15
"Mulla tuli tällainen hullu ajatus" - Nyhtökauran menestystarina
Reetta Kivelä, teknologiajohtaja, Gold&Green
10.15 - 10.30
HEITETÄÄN TIKKAA
Luvassa tuotepalkintoja
10.30 - 11
Verkostoituminen
11 - 11.30
"Onko start-up aina teknologiaa?""
Kaj Järvinen, toimitusjohtaja
11.30 - 12.15
"Härmälästä Hollywoodiin - Perse edellä puuhun"
HP Parviainen, Duudsonit
12.15 - 12.30
HEITETÄÄN TIKKAA
Luvassa tuotepalkintoja
Tilaisuus päättyy

PUHUJAT

Hannu-Pekka Parviainen

Duudsonien ”HP” tulee puhumaan heidän huikeasta tarinastaan, sisusta, rohkeudesta, yhteistyöstä, ystävyydestä, periksiantamattomuudesta ja positiivisesta anarkiasta. HP:ta on kehuttu vilpittömäksi, aidosti läsnäolevaksi ja mukaansatempaavaksi esiintyjäksi – ja Duudsoneita menestystarinaksi, jossa koheltamisen taakse kätkeytyy piinkovaa bisnesälyä.


DUUDSONIT

VALTTERI LINDHOLM

Valtteri Lindholmista piti tulla äidinkielenopettaja, kun hän perusti 1000 euron pääomalla Varustelekan sivuduuniksi rahoittaakseen opintojaan. Elämänsuunnitelmat piti vaihtaa toisiin jo kolmen kuukauden kuluttua – ja tälle matkalle mahtuukin sitten kommellus jos toinenkin.


VARUSTELEKA

KAJ JÄRVINEN

Kaj Järvinen on työskennellyt 25 vuotta matkailun ja teknologian yhtymäpisteissä, "kädet savessa ja kraka kaulassa". Hän on lentänyt pitkän matkan Finnairista yrityksensä Evon Luonto Oy:n perustajaksi ja yrittäjäksi. Yleisöllemme hän tulee kertomaan, miten teknologia ja digitalisaatio kytkeytyvät elämysbisnekseen ja miksi ”enkelit” lentävät niin mielellään teknologia-start-upien liepeillä. Jos Kaitsun stoori rönsyilisi, antakaa se hänelle anteeksi, koska se johtuu innostuksesta.


EVON LUONTO

REETTA KIVELÄ

Reetta Kivelä on suomalainen elintarviketieteiden tohtori ja kaurapohjaisen kasviproteiinituotteen, Nyhtökauran, innovaattori. Hän on yksi Nyhtökauraa tuottavan Gold&Green Foods -nimisen yrityksen perustajista ja toimii yrityksessä teknologiajohtajana vastuualueena uusien tuotteiden tuotekehitys, tutkimus ja prosessikehitys. Kivelä valittiin vuoden 2015 joulukuussa Vuoden nuoreksi tutkijayrittäjäksi, vuonna 2016 vuoden vaikuttajaksi, vuonna 2017 vuoden CTOksi ja vuonna 2018 Helsingin yliopiston vuoden alumniksi.


GOLD & GREEN