YRITTÄJYYS - HULLUN HOMMAA?

Tiistaina 6.11. Klo 17-20.30

Tampere-talon Maestro-sali

Onko yrittäjänä menestyminen puhdasta tuuria - vai onko sitkeydellä, hulluudella ja oikeilla kumppaneilla osuutensa yhtälössä?

Tule kuulemaan asiaa menestymisestä ja hulluudesta, jota myös yrittämiseksi kutsutaan.

Tilaisuuteemme olemme ripotelleet myös aimo annoksen puhdasta tuuria: arvomme hullun hyviä tuotepaketteja osallistujien kesken.


Tilaisuus on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon peruuntumisien varalle. Ilmoitamme jonottaville mahdollisista vapautuvista paikoista henkilökohtaisesti
OHJELMA
17.00
TERVETULOA!
Pirkko Ahonen, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja
17.15 – 17.45
"Miten markkinoisin, jos kuolisin huomenna"
ASUA Remontit, Jarno Hämäläinen ja Markus Koskinen
17.45 – 17.50
HULLUN HYVÄ ARVONTA!
17.50 – 18.30
"Varusteleka lähti nousuun, kun lopetin varoitusten kuuntelun"
Valtteri Lindholm, perustaja ja omistaja, Varusteleka
18.30 – 19.30
"Case Madventures: Uskalla rikkoa rajasi – toteuta unelmasi!"
Madventures, Riku Rantala, toimittaja & tuottaja
19.30 – 19.35
HULLUN HYVÄ ARVONTA!
19.35 – 20.30
Tarjoilut ja verkostoituminen

PUHUJAT

RIKU RANTALA

Riku Rantala nousi suomalaisten tietoisuuteen huippusuosioon ja maailmanlaajuiseen levitykseen nousseen Madventures-matkailuohjelman tuottajana. Rantala on yhdessä Madventuresin ohjaajan Tuomas ”Tunna” Milonoffin kanssa saanut useita tunnustuksia muun muassa valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Nyt omaperäinen ja räväkkä Rantala saapuu kertomaan luovuudesta, itsensä ylittämisestä ja siitä, miten omat tavoitteet saavutetaan.


MADVENTURES

VALTTERI LINDHOLM

Valtteri Lindholmista piti tulla äidinkielenopettaja, kun hän perusti 1000 euron pääomalla Varustelekan sivuduuniksi rahoittaakseen opintojaan. Elämänsuunnitelmat piti vaihtaa toisiin jo kolmen kuukauden kuluttua – ja tälle matkalle mahtuukin sitten kommellus jos toinenkin.


VARUSTELEKA

JARNO HÄMÄLÄINEN &
MARKUS KOSKINEN

Ennen rakennustyömaalla kukaan ei tiennyt mistä maksaa ja missä miehet olivat. Nyt ASUA Group on Suomen avoimin remontointiyritys, jonka projekteja asiakas voi seurata sovelluksella, asiakaskokemus on viritetty tappiin ja prosessi on Suomen avoimin. Yrittäjät Jarno Hämäläinen ja Markus Koskinen kasvattaneet tunnetun brändin. ”Miten markkinoisin, jos kuolisin huomenna” on näiden herrasmiesten vakiokysymys joka päivä.


ASUA GROUP
Saapumisohjeet Tampere-taloon »